Përhapni fjalën dhe rrisni klientelën!

Kontaktoni me ne sot për të zbuluar saktësisht se si Impressius mund të befasojë dhe të kënaqë klientët tuaj!

Si funksionon
 • Customer taking selfie
  Hapi 1- Shkrep Foton
  Printeri jonë në biznesin tuaj i shtyn klientët të bëjnë foto. Nuk ka mënyrë më efikase për t'i frymëzuar për selfie-n perfekte!
 • Share photo on smartphone
  Hapi 2- Shpernda në rrjete sociale
  Përdoruesit postojnë foton duke përmendur vendndodhjen dhe duke ju bërë tag ne rrjete sociale, duke krijuar një vrull me share, like, check-in dhe ndjekës.
 • Hapi 3 – Merr foton e printuar
  Një foto me ngjitës printohet automatikisht me logon tuaj e cila sipas kërkesës mund të printohet me një kupon promocional. Kryesisht përdoruesit ngjisin foton pas telefonit gjë që përhap mesazhin tuaj promocional tek miqtë e tyre në menyrë të vazhdueshme.
 • Analytics on tablet
  Mblidh të dhënat
  Mbledhja në mënyrë automatike e email-it (GDPR proof ✅), në mënyrë që të kontaktohen për oferta apo ftesa në evente. Raporti jonë analitik ju ofron një pasqyrë me të dhënat e angazhimit të klientëve.
Get more of your audience
 • Zbukuroni përvojën e klientit tuaj!
  Teknologjia Impressius vendos aparatin fotografik në duart e klientëve tuaj. Ofrojuni mundësinë të bëjnë foto të vizitës së tyre në biznesin tuaj me pajisjet e tyre mobile për t'i mbajtur kujtim dhe për t'i shpërndarë në internet.
 • Angazhoni klientët përtej qëndrimit të tyre.
  Fotografitë e ndara në internet dhe printimet e personalizuara krijojnë përshtypje që zgjasin dhe i bëjnë njerëzit të flasin për ju , duke i angazhuar klientët tuaj edhe për shumë kohë pas vizitës.
 • Shtoni gjallërinë në lokalin tuaj pa u munduar fare!
  Lojërat e ndryshme të cilat ofron Impressius do të angazhojnë klientët tuaj shpejt dhe lehtë. Ata marrin pjesë duke bërë foto dhe duke i shpërndarë në mediat sociale. Impressius lehtëson procesin dhe zgjedh fituesin, ju mendoni vetëm për çmimin. Paralajmërim: mund të bëhet pak e zhurmshme.
 • Krijoni lëvizje në rrjetet tuaja sociale.
  Impressius ka 10 mënyra për të printuar dhe për të shpërndarë fotot si Facebook, Messenger, Instagram, WeChat, LINE dhe email. Kjo ju siguron që secili rrjet që ju zgjidhni do të ketë rritje të menjëhershme të trafikut.
 • Përfshirje e garantuar me rezultate në kohe reale.
  Raporti jonë pas eventit ju ofron nje informacion të detajuar të përfshirjes të klientëve. Impakti në rrjetet sociale, database me email-et e përdorura dhe postet me më shume klikime.
 • Lehtësi përdorimi për një eksperiencë sa me të bukur.
  Akses i menjëhershëm, pa nevojë për të shkarkuar aplikacione, vetëm me ndihmën e një butoni e lehtësojne eksperiencën e shkrepjes dhe shpërndarjes të fotove. I gjithë procesi kërkon vetëm 2 minuta. Kaq për t'i bërë ata të flasin offline dhe online.
 • Efekte speciale për të rritur angazhimin.
  Sfonde të personalizuara, props, TV, drita, të gjitha këto janë elemente në dispozicionin tuaj, të cilat i shtyjnë klientët të bëjnë foto dhe të shijojnë eksperiencën.
 • Përqëndrohuni në atë që ka rëndësi.
  Stafi jonë mundëson instalim të shpejtë dhe ju ofron support teknik gjatë gjithë kohës. Ju jeni të lirë, e vetmja gjë që duhet të beni është të vëzhgoni suksesin!
Shikoni Impressius printer ne restorantin Hooters.
Hear what our past partners have to say...
 • Të ftuarit e pëlqejnë pa masë. Përdoret vazhdimisht dhe kjo ka rritur famën tonë në rrjetet sociale. Efekti i Impressius është i qartë.
  Fraser Ross - Novotel Phuket Beach Resorts
 • Impressius ka qënë sukses i madh me të ftuarit tanë. Në ditët e sotme ku informacioni është i domosdoshëm, Impressius ka qënë një vegël shumë e mirë për të ndërtuar një database. Kemi mundësinë të përdorim email-et e klientëve tanë dhe llogarinë Facebook për marketing. E rekomandojmë për çdo biznes.
  Rami Nuek - Solitaire Hotel, Bangkok
 • Një mënyrë shumë e mirë për të angazhuar të ftuarit në hollin e hotelit tonë. Klientët kënaqen me suvenirin e printuar ndërkohë që neve na rritet audienca online.
  Nicole Agsten - The Westin Grande Sukhumvit Bangkok
We work with the top players in over 20 countries
Make memories everlasting with Impressius.