Dita e dasmës vjen vetëm një herë në jetë. Krijoni kujtime që i rezistojnë kohës!

Zgjidhni Photo Booth-in e duhur për dasmën tuaj. Lejoni të ftuarit të printojnë dhe të jenë fotografët tuaj!

Impressius ofron eksperiencen e një photo booth por me lehtësinë që fotot të shkrepen dhe printohen lirisht nga të ftuarit.
Si përdoret
 • Snapping a photo at wedding
  Hapi 1– Shkrep foto
  Të ftuarit tuaj bëjnë foto vetë në event. Kudo dhe në çdo kohë.
 • Share photo on smartphone
  Hapi 2 – Shpernda në rrjete sociale
  Ata i shpërndajnë në rrjetet e tyre sociale me nje hashtag të zgjedhur nga ju , ose ne nje grup chat dedikuar eventit në një mikro faqe private nese preferoni privatësine.
 • Hapi 3 – Printo
  Një foto-sticker i personalizuar me temën e dasmës tuaj printohet, gati për tu tërhequr te printeri ne sallë.
çfarë mund të bëni me Impressius:
 • Fotografoni çdo moment sipas dëshirës.
  Impressius vendos teknologjinë e stendave të fotografive në duart e miqve tuaj, duke i lënë ata të bëjnë foto të ngjarjes me pajisjet e tyre mobile. Kapni puthjen perfekte te martesës nga të gjitha këndet për një ndjesi magjike.
 • Një dhuratë e personalizuar për të gjithë të ftuarit.
  Fotot e personalizuara, shkrepjet e lumtura që printohen, ju ofrojnë të ftuarve tuaj një souvenir të këndshëm për ta marrë në shtëpi. Një dhuratë simbolike që padyshim do i bëjë t'ju kujtojnë gjatë.
 • Jepi ngjyra festës!
  Sfonde të personalizuara, drita, një kabinë e dedikuar, TV ose ekran projektues, të gjitha të përshtatura me dekorin e dasmës dhe preferencat tuaja. Për me tepër, printeri ynë Mini me bateri mund të shkojë nga tavolina ne tavolinë!
 • Ju nuk shqetesoheni për asgjë.
  Stafi jonë online kujdeset për cdo detaj të mbarëvajtjes te eventit, duke ju mundësuar juve të relaksoheni dhe ta shijoni eksperiencën.
Shikoni një video të Impressius në dasmën e Kay dhe Rohit.
Testimonials
 • Të ftuarit tanë menduan se ishte shumë e veçantë! Padyshim diçka që u mbajt mënd!
  Fitzkhoon & Eve, Singapore
 • Të gjithë e përdorën dhe ishte shumë e thjeshtë. Fotot i mbajmë kujtim te frigoriferi!
  Kay & Rohit, Thailand
 • Jemi të lumtur që bëmë zgjedhjen e duhur me Impressius !
  Ally & Seet, Singapore
Make memories everlasting with Impressius.